söndag 24 november 2013

Ebbas lilla 1:a

Hallen och köket
På trappstegen ute i hallen och köket satte jag blå "tapet" och inne i sovrummet blev det en röd. Tapeten är egentligen inslagningspapper.
Kranen hittade jag i min mormors bod. Diskhon är en ugnsform från IKEA.
Runt om i hela den lilla lägenheten har jag dragit en mysig ljusslinga. Ena väggen inne i sovrummet är tapetserad med resterna av tapeten från Ebbas första rum.
Det blir många mysiga sagostunder här inne :)
Massor med kuddar!

Jag har visat detta projekt tidigare, men tänkte jag skulle få med lite mer bilder i detta inlägg. I sommras tog jag tag i utrymmet under vår trapp. Jag tänkte från det att vi flyttade in att detta skulle bli ett lekrum till Ebba. Alla sovrummen ligger på övervången, så ett rum för alla hennes leksaker, samt att hon har ett eget kryp in på de planet vi är mest, kändes som en smart lösning. Så det fick bli en liten mini etta. Ett litet kök och ett sovrum.
- Färg, lister och tapeter är sånt som vart över i tidigare projekt och de mesta av prylarna är sånt som fanns hemma. Det behöver inte kosta massor av pengar! Jag är för att renovera prylar, hitta nya användningsområden, ärva. Det är bra för både plånbok och miljö! Som dessa tavellister, de är egentligen vanliga tråkiga lister som förra ägaren lämnat kvar ute i boden, jag vände på dem, och vips så blev de tavellister, perfekta för Ebbas böcker :)

Här hittar ni det tidigare inlägget om denna lilla 1:a.
Foto: Cecilia Lundin
Kollage : Cecilia Lundin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar