måndag 14 juli 2014

Mysigaste veckan

Kolmårdens djurpark
Utsikten från lunchstället på Kolmården
Ebben lånar idolens, Lottas, trehjuling på Astrid Lindgrens Värld
Hälsar på hos Nils Karlsson Pyssling
Min jättefamilj ;)
Hos "Barna i byn" ... som Ebben säger ;)

Vi hade pratat lite lätt om att hyra en husvagn den här sommaren och till slut gjorde vi slag i saken! Så hela förra veckan semestrade vi runt med "vår" lilla husvagn :) Vi började med två nätter på en camping i Norrköping, dagen tillbringades så klart på Kolmårdens djurpark. Där efter följde två nätter granne med Astrid Lindgrens Värld. Ebba gick heeeela dagen! 8a timmar! Fröken verkade gilla det skarpt! I slutet av dagen när vi satt på ett fik så sa hon "Pussa Emil, kinden.." sen dök meningar upp som, "Emil snäll.." och "Emil söt.." haha, lilla pluttan, första kärleken tro? ;)

Efter detta stopp hamnade vi ett par nätter på Västerviks camping, satan i gatan va stor den var.. de hade fasen allt! Men den enorma lekparken, "hopplandet" och fiskarna vid minigolfen var Ebbas favoriter! :) I lördags rullade vi sedan hemmåt igen. Vi stannade ett par timmar i Norrköping igen, där vi lunchade och lekte på "Busfabriken", riktigt kul ställe! :) Vi velade lite om vi skulle sovit kvar en natt i Norrköping, men eftersom båda ungarna sov efter leklandet så rullade vi hemmåt.
- Vi bor ju i radhus, så vi har ingen stans att ställa vagnen. Min syster bor där emot i hus, så vi överraskade Ebba med att sova en natt på Olle gård.. hennes älskade kusin som hon då inte träffat på rekordlänge, knappa veckan ;) Kärt återseende!
Foto: Cecilia Lundin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar