fredag 10 juli 2015

Äntligen i hamn!

Någon av dessa blir det i lekrummet.
Vår sovrumstapet, samt tjejernas.
Nu är vi i hamn med så gott som alla tapeter till övervåningen! Den gröna kommer pryda vårt sovrum, den rosa i tjejernas gemensamma sovrum och den blommiga i färg eller grått kommer liva upp i deras lekrum. Den bleka välmönstrade kommer ge liv till trappen och hall uppe samt nere.

Vi gjorde en tvärvändning nyligen och bytte rummen. Det minsta som vi skulle haft som sovrum får tjejerna dela på som sovrum. Det ena stora blir vårt och det andra lekrum. Jag tänker som så att de finner mer trygghet i att sova i samma rum... jag har själv sovit som en kratta nu när Johan varit i Dalarna, tomt. Kan tänka mig att även våra döttrar sover bättre om de skulle vakna till och hör syrran snosa i sängen intill = lättare att somna om, månne? Dessutom känns det mycket roligare med ett gemensamt lekrum ;)
- Sen har vi ju även pluset ur hälsosynpunkt: de slipper sova i rummet fullt av leksaker som gärna drar åt sig damm.. samt får en separat plats för vila, precis som vi vuxna. Hoppas vi tänker rätt, det känns rätt i alla fall, vi får väl se. Det går ju att ändra på när de blir äldre :)

Foto: Cecilia Lundin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar