tisdag 18 februari 2014

Smakar det så kostar det

Ugnsgrillade lår och vingar ikväll, som ska bli en typ gryta imorgon :)
Ikväll har vi avnjutit en kycklingcurrygryta på Bosarpkyckling. Det var sanslöst länge sedan vi åt kyckling och inte minst den här rätten. Det är en av mina och Johans absoluta favoriter! Hur som helst, nu hade de äntligen fått in kyckling från Bosarp på coop, så vi lyxade till det. Den kostar en del mer än "vanlig" kyckling, så det kommer inte bli ofta vi lyxar med kyckling. Hur som helst så räckte den till en gryta ikväll, kommer bli en gryta till imorgon, samt en rejäl filé till frysen.
- Här kan ni läsa mer om Bosarpkyckling :)
Foto: Cecilia Lundin

2 kommentarer :

  1. Har haft mejlkorrespondens med Bosarp och trots att jag verkligen uppskattar deras arbete så ska man komma ihåg att även deras höns är av s k broilerras. Tyvärr:(

    http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Broiler

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, har nog misstänkt det, de är ju enorma! Men att välja denna kyckling, om någon, känns i alla fall mycket bättre än andra alternativ. Så någon gång, då och då, när plånboken tillåter, kommer vi ändå att unna oss deras kyckling. Trist bara att det inte kan få vara ett bra val rakt igenom.. :(

      Radera